New colors available! ♡ FREE shipping to NL, BE and DE.

0

Your Cart is Empty

Test our yoga mat

Beste yogi!

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar de FLXBL yoga mat. Wellicht heb je hem op je verlanglijst staan, heb je de mat al eens voorbij zien komen. Heb je hem nog nooit gezien, dan willen we je er graag kennis mee laten maken!

FLXBL is een toplaag en reismat in één ...

We zijn nu 3 jaar op de markt en in die tussentijd hebben we wat matten aan de kant moeten leggen. Door kleine beschadigingen tijdens het productie proces kunnen we deze matten niet meer verkopen voor de prijs van 59,-. Ze zijn nieuw, ongebruikt en weten zeker dat we er veel yogi's blij mee kunnen maken. 

Daarom hebben we voor jou een super leuke deal! We geven de mat helemaal gratis, maar betaald alleen de logistieke kosten. Deze zijn per mat voor ons €10 en dat vragen we dus als symbolisch bedrag ervoor terug. 

Wil je graag een mat kopen, klik dan op de link en bestel hem, want OP=OP!

Wat vragen we ervoor terug?

- een toffe review op onze review pagina

- een Google review, zie link: ... 

- real life reclame

Mocht je werken bij een leuke yogaschool die geintresseerd is om FLXBL's te gaan verkopen. We hebben tegenwoordig een hele mooie nieuwe versie en nieuwe kleuren. 

Ook hebben we een affilate programma, waarmee jij als teacher of yoga liefhebbers wat extra kan bijverdienen. Ben je al een blogger of ben je goed in Social-media en heb je wat volgers? Je hoeft het alleen maar op Social over ons merk te delen met een persoonlijk kortingscode en je verdient voor iedere lead die jij bent een 15%!